After Summer huidverzorging

Voed, herstel en verbeter uw huid!

Herstellende producten zijn ware musthaves voor uw huid na de zomer.

Voor het herstellen van uw huid zijn onder meer zuurstof, vocht, vitaminen en de juiste voedingsstoffen van het allergrootste belang. We hebben de herstellende producten van hannah voor u op een rijtje gezet, bekijk ze hier.

Wat dacht u van een van hannah's toppers, de 24-hour Skin Balancing?
Zichtbare en voelbare verbetering binnen enkele dagen! Deze rijke conditioner heeft een zijdezachte formule, die uw huid optimaal in balans brengt en voorziet van directe voeding, hydratatie, bescherming en comfort. De 24-hour crème is als eerste product door hannah ontwikkeld in combinatie met de befaamde Bindweefselmassage. De actieve, huideigen en hoogwaardige werkstoffen zorgen voor een zichtbare huidverbetering. 

Heeft u het BeYouthy Serum al ontdekt?
Dit hoog geconcentreerde serum is speciaal ontwikkeld ter verbetering van onzuiverheden, huidirritaties na het dragen van mondmaskers en zelfs de gevoelige huidtypen. De samenstelling zorgt ervoor dat de huid direct egaliseert, kalmeert en herstelt waar nodig.

Geef uw huid een vochtinjectie met het Hydro Balancing Mask!
Een zachte, soepele en goed gehydrateerde huid dat wilt u toch ook? Gebruik dit masker regelmatig en het vochtvasthoudende vermogen van uw huid neemt toe. Daarnaast wordt de structuur van de poriën zichtbaar verfijnd en de huid gekalmeerd. Het zorgt ervoor dat de crème die u daarna aanbrengt beter wordt opgenomen vanwege de hydraterende eigenschappen

 

Terug naar het overzicht